Palsatech Oy on hyväksytty Cleantech Finland:n jäseneksi

Suomen Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) ja Cleantech Finland ovat myöntäneet Palsatech Oy:lle Cleantech Finland -jäsenyyden.

Jäsenyys on osoitus yhtiön innovatiivisesta ja ympäristöystävällisestä toiminnasta malminetsintämenetelmien kehittämisessä sekä teknologian tehokkaasta ja puhtaasta hyödyntämisestä liiketoiminnan osalta.

”Pääsimme osaksi Cleantech Finland:n erittäin vahvaa yritysjoukkoa ja pystyimme työmme kautta osoittamaan osaamisemme teknologian hyödyntämisessä, innovaatioiden kehittämisessä ja toimintamme ympäristöystävällisyydestä. Tämä osoittaa meille nuorena yhtiönä eritoten sen, että hyvin tehty pohjatyö alkaa tuottamaan haluamaamme laadukasta tulosta ja tähän suuntaukseen täytyy olla tyytyväinen. Meidän kehitystoimintamme investoinnit suhteessa liikevaihtoon ovat erittäin korkeat ja haluamme jatkaa prosessien kehittämistä myös tulevaisuudessa. Kustannustehokkaat ja laadukkaat palvelut tai ympäristöystävällinen toiminta ei synny itsestään ja tästä syystä me haluamme kehittää toimintaamme asiakastarpeiden mukaiseksi, tehokkaiksi ja turvallisiksi” Toimitusjohtaja Mika Alasuutari toteaa.

Palsatech Oy:n ohella kaivosteollisuuden Cleantech -yhtiöitä ovat ennestään Sofi Filtration Oy ja Outotec.

Lisätietoja Cleantech Finland:sta täällä.

Member_of_cleantech-logo-colours-rgb.jpg