Kustannustehokasta logistiikkaa

Kuinka paljon logistiikka maksaa yrityksellenne?
Milloin olette viimeksi tarkistaneet tai kilpailuttaneet kuljetusten hinnat ja kustannustason? 
Haluaisitko kilpailuetua edullisen logistiikkasopimuksen kautta?

Logistiikan osuus liikevaihdosta on n. 12 % (Liikenne- ja viestintäministeriön Logistiikkaselvitys 2012), joten kustannustehokkaalla logistiikkasopimuksella on todellakin merkitystä! 

 

Palsatech Oy tarjoaa yhdessä Posti Logistics Oy:n kanssa asiakkailleen kilpailutettua ja kustannustehokasta logistiikkasopimusta.

Logistiikkapalvelun edut: 

▶▶ Keskimäärin 25-35 % edullisemmat hinnat kotimaan rahdille
▶▶ Kattava ja tehokas logistiikkaverkosto kotimaan rahdin osalta
▶▶ Yhdistettävissä myös ulkomaanrahti, tuonti tai vienti
▶▶ Merkittävällä voluumilla kilpailutettu sopimus takaa edulliset hinnat myös tulevaisuudessa
▶▶ Riskitön vaihtoehto, sama hinta kuljetusmääristä riippumatta 

 

Selvitetään yhdessä sopiiko kustannustasomme teidän tarpeisiin!

Ota esille olemassa oleva rahtilaskusi ja syötä tiedot laskulta yhteydenottolomakkeeseemme, jonka löydät täältä

Syötä viestikenttään seuraavat tiedot:
- Nouto-osoite (postinumero)
- Toimitusosoite (postinumero)
- Kappalemäärät ja rahditusperuste (Euro/Fin-lava,kg,m3 tms.)

Jätä yhteystietosi niin saat meiltä viestin sopimushinnoistamme sähköpostilla. 

Logistiikkapalvelut yhteistyössä:

 

 

Palsatech_logo_pysty_web_RGB.jpg         posti4.jpg

Uutiset

5.5.2017

Rakennusgeologista osaamista

Palsatech Oy on laajentanut toimintaansa ja ollut mukana useissa infra-rakentamisen projekteissa. Kemiin perustettu palvelukeskus mahdollistaa modernit puitteet geoteknisten mittausten ja rakennusgeologisen raportoinnin suorittamiseen.

Geologi Jari Mannila (FM) edustaa yhtiön rakennusgeologista osaamista. Jarilla on 10 vuoden kokemus niin kaivosten kehitysprojekteista, malminetsinnästä kuin rakennusgeologisista tutkimuksista.

Jarilla on vahva kokemus rakennusgeologisesta Q’-luokittelusta ja raportoinnista. Hän on työskennellyt suurimman osan tästä ajasta Länsimetro Oy:n työmailla Palsatech:n ja Suomen Malmin palveluksessa. Hänen muita työtehtäviään pääkaupunkiseudulla rakennusgeologisiin projekteihin liittyen ovat olleet Pisararadan ja Kalasataman parkkihallin geologiset tutkimukset sekä Espoon Kehä I Håga-tunnelin kairareikien geologinen raportointi.

”Muita rakennusgeologisia projekteja, missä olen saanut työskennellä ovat mm. Pirkanmaan keskuspuhdistamo Tampereella, Fennovoiman ydinvoimalahanke Pyhäjoella, Borealis Polymers Oy Kilpilahdella Porvoossa sekä Saimaan merireikien geologinen raportointi (Posiva, 1700m)”, Jari Mannila toteaa.

Yhtiö pyrkii toiminnassaan monipuolisuuteen, joka mahdollistaa kestävän työllistämisen. ”Monipuolinen geologi voi työskennellä niin kaivos- kuin infrateollisuudessakin. Tällaisille geologeille on helpompi löytää projekteja. Olemme pyrkineet viemään yhtiömme osaamista uudelle tasolle ja tätä kautta pystymme tarjoamaan geologista palvelua sekä kaivos- että infrateollisuuden tarpeisiin”, yhtiön päägeologi Hannu Ahola toteaa.