PalsaCenter

Malminetsinnän palvelukeskus


Palsatech Oy
on rakentanut uuden Malminetsinnän Palvelukeskuksen, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman kaivos- ja malminetsinnän tarpeisiin. Palvelukeskus sijaitsee Kemissä, 24/7 valvotulla tehdasalueella, joka mahdollistaa turvallisen tutkimusnäytteiden säilytyksen. Lisäksi tarjoamme käyttöön modernit tutkimus- ja näytteiden käsittelytilat, mukaanlukien kairasydämen sahauspalvelua ja petrofysiikaan mittauksia.
Kaikki tämä nyt saman katon alta!

 

Tutkimusnäytteiden säilytyspalvelu

▶▶ Lavakohtainen hinnoittelu - aina optimoitu kustannustaso
▶▶ Turvallinen 24/7 valvottu säilytyspalvelu - takaa näytteiden hyödyntämisen pitkälle tulevaisuuteen
▶▶ Kivi-, murske-, jauhe- ja ampullinäytteet - turvaa näytemateriaalin olemassaolo sijoittamalla osa näytteistä meille
▶▶ Luovutettavien kairasydännäytteiden vastaanotto ja käsittely 

Perinteisen varastoinnin kokonaiskustannus koostuu tilavuokrasta, työvälineestä (trukki tms.), kiinteistön ylläpitokustannuksista ja eritoten siitä kuinka paljon se vaatii henkilötyötä. Meiltä saat kustannustehokkaan säilytyspalvelun, joka sisältää kaikki em. kustannukset.

 

Varastointi_pikkukuva.jpg

 

Näytteiden käsittelypalvelut ja loggaustilat

▶▶ Tarjoamme asiakkaiden käyttöön modernit näytteiden loggaustilat
▶▶ Näytteiden esikäsittely ja timanttisahaus
▶▶ Geotekninen ja geologinen raportointi
▶▶ Kalliomekaaniset tutkimukset 
▶▶ Petrofysiikan mittaukset
▶▶ Kairasydännäytteiden digitalisointi 

Toimivien käsittelytilojen rakentaminen ja ylläpitäminen on kallista ja riskialtista. Tarjoamme mahdollisuuden tehostettuun toimintaan, jossa tilat ja palvelut on käytössänne silloin kuin sitä tarvitset.  
 

Analyysipalvelut


▶▶ Yhteistyössä CRS Minlab / Actlabs:n kanssa mahdollistetaan näytteiden analysointi, ilman ylimääräistä logistiikkaa.

 

Me Palsatech:llä pyrimme aina asiakasnäkökulman huomiointiin ja toiminnallamme tehostamaan varsinaista tutkimusta, pienemmillä riskeillä ja investoinneilla. 

 

Pyydä tarjous jo tänään! 

Laboratoriopalvelut yhteistyössä:

Palsatech_logo_pysty_web_RGB.jpg       Actlabs_Logo_ENGLISH_Colour_HighRes (ID 1238).jpg

Vähemmän riskejä, investointeja ja kustannuksia - Enemmän tuloksia!


Ota yhteyttä: Mika Alasuutari, puh +358 4051 44505 tai mika.alasuutari@palsatech.fi

Uutiset

5.5.2017

Rakennusgeologista osaamista

Palsatech Oy on laajentanut toimintaansa ja ollut mukana useissa infra-rakentamisen projekteissa. Kemiin perustettu palvelukeskus mahdollistaa modernit puitteet geoteknisten mittausten ja rakennusgeologisen raportoinnin suorittamiseen.

Geologi Jari Mannila (FM) edustaa yhtiön rakennusgeologista osaamista. Jarilla on 10 vuoden kokemus niin kaivosten kehitysprojekteista, malminetsinnästä kuin rakennusgeologisista tutkimuksista.

Jarilla on vahva kokemus rakennusgeologisesta Q’-luokittelusta ja raportoinnista. Hän on työskennellyt suurimman osan tästä ajasta Länsimetro Oy:n työmailla Palsatech:n ja Suomen Malmin palveluksessa. Hänen muita työtehtäviään pääkaupunkiseudulla rakennusgeologisiin projekteihin liittyen ovat olleet Pisararadan ja Kalasataman parkkihallin geologiset tutkimukset sekä Espoon Kehä I Håga-tunnelin kairareikien geologinen raportointi.

”Muita rakennusgeologisia projekteja, missä olen saanut työskennellä ovat mm. Pirkanmaan keskuspuhdistamo Tampereella, Fennovoiman ydinvoimalahanke Pyhäjoella, Borealis Polymers Oy Kilpilahdella Porvoossa sekä Saimaan merireikien geologinen raportointi (Posiva, 1700m)”, Jari Mannila toteaa.

Yhtiö pyrkii toiminnassaan monipuolisuuteen, joka mahdollistaa kestävän työllistämisen. ”Monipuolinen geologi voi työskennellä niin kaivos- kuin infrateollisuudessakin. Tällaisille geologeille on helpompi löytää projekteja. Olemme pyrkineet viemään yhtiömme osaamista uudelle tasolle ja tätä kautta pystymme tarjoamaan geologista palvelua sekä kaivos- että infrateollisuuden tarpeisiin”, yhtiön päägeologi Hannu Ahola toteaa.