Geologia

Tiedätkö mitä näytteitä tutkimusalueeltasi tulisi ottaa ja millä menetelmillä? Tarvitsetko apua kairauksen valvonnassa ja kairasydänten raportoinnissa?

 

Palsatech Oy tarjoaa geologista palvelua, joka auttaa kaivos- ja malminetsintäyhtiöitä monissa geologisissa ongelmissa ja työtehtävissä:

  • Malminetsintäkohteiden esiselvitykset (vanhat raportit, kohteet)
  • Näytteenoton suunnittelu (geokemia, raskasmineraali, BOT, kartoitus)
  • Kairauksen valvonta (BOT ja timanttikairaus)
  • Kairasydänten ja BOT-näytteiden loggaus
  • Rakennusgeologinen raportointi (Q', Infra) 
  • Näytteiden analysointi kannettavalla XRF-laitteella
  • Tulosten tulkinta ja raportointi
 

Palsatech tarjoaa laajan palveluketjun suunnittelusta toteutukseen. Olemme suorittaneet lukuisia rakennusgeologisia raportointeja infra-rakentamisen tueksi.

 

Ota yhteyttä Hannu Aholaan

puh. +358 41 504 7348 tai hannu.ahola@palsatech.fi

Uutiset

5.5.2017

Rakennusgeologista osaamista

Palsatech Oy on laajentanut toimintaansa ja ollut mukana useissa infra-rakentamisen projekteissa. Kemiin perustettu palvelukeskus mahdollistaa modernit puitteet geoteknisten mittausten ja rakennusgeologisen raportoinnin suorittamiseen.

Geologi Jari Mannila (FM) edustaa yhtiön rakennusgeologista osaamista. Jarilla on 10 vuoden kokemus niin kaivosten kehitysprojekteista, malminetsinnästä kuin rakennusgeologisista tutkimuksista.

Jarilla on vahva kokemus rakennusgeologisesta Q’-luokittelusta ja raportoinnista. Hän on työskennellyt suurimman osan tästä ajasta Länsimetro Oy:n työmailla Palsatech:n ja Suomen Malmin palveluksessa. Hänen muita työtehtäviään pääkaupunkiseudulla rakennusgeologisiin projekteihin liittyen ovat olleet Pisararadan ja Kalasataman parkkihallin geologiset tutkimukset sekä Espoon Kehä I Håga-tunnelin kairareikien geologinen raportointi.

”Muita rakennusgeologisia projekteja, missä olen saanut työskennellä ovat mm. Pirkanmaan keskuspuhdistamo Tampereella, Fennovoiman ydinvoimalahanke Pyhäjoella, Borealis Polymers Oy Kilpilahdella Porvoossa sekä Saimaan merireikien geologinen raportointi (Posiva, 1700m)”, Jari Mannila toteaa.

Yhtiö pyrkii toiminnassaan monipuolisuuteen, joka mahdollistaa kestävän työllistämisen. ”Monipuolinen geologi voi työskennellä niin kaivos- kuin infrateollisuudessakin. Tällaisille geologeille on helpompi löytää projekteja. Olemme pyrkineet viemään yhtiömme osaamista uudelle tasolle ja tätä kautta pystymme tarjoamaan geologista palvelua sekä kaivos- että infrateollisuuden tarpeisiin”, yhtiön päägeologi Hannu Ahola toteaa.