Maastotyöpalvelu tekee kairauksesta helppoa ja
kustannustehokasta!

Haluaisitko toteuttaa kairausohjelmasi mahdollisimman helposti ja turvallisesti?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kullanarvoinen tieto ilman kalliita investointeja ja työtä, kokonaispakettina. Palsatechin maastotyöpalvelu valmistelee, merkitsee ja mittaa kairauspaikat ja kairaustyön suorittaa Kati Oy. Etsit malmia helpommin ja riskittömämmin, samalla ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien.

Uusi ja ainutlaatuinen palvelukokonaisuus! Maastotyöt ja kairaus nyt samassa paketissa samalta toimittajalta.

  • kairauspaikkojen valmistelu maastossa ympäri vuoden
  • puuston poisto ja väylien rakentaminen
  • puustovahinkoilmoitukset ja maanomistajien kanssa sopiminen
  • reikäpaikkojen mittaus ja merkintä
  • jälkien siivous sekä mm. maaputkien katkaisu
  • kivinäytteiden varastointi ja kuljetus 
  • timanttikairaus ja sivusuuntamittaukset partnerimme Kati Oy:n toteuttamana

Miksi maastotyöpalvelu tekee kairauksesta helppoa, turvallista ja nopeaa?

1. Kulkuväylät on tehty valmiiksi ja kestävyys varmistettu 

Kairausurakoitsijan tarvitsee vain saapua paikalle. Puut on raivattu kairauspaikalta ja väylät koneille on rakennttu. Voit luottaa siihen, että kairauspaikkasi on laadukkaasti rakennettu kestämään koneiden painot ja talvella kosteat paikat on jäädytetty. Käytössämme on turvallisimmat ratkaisut ja välineet!

2. Reikäpaikat on merkitty valmiiksi

Saat maastoon parhaiten sopivan kulkureitin suunniteltuna ja valmisteltuna. Kairareiät on paikannettu, suunnattu ja merkitty paaluilla kairausohjelmasi mukaisesti. 

3. Saat kivinäytteet tutkittavaksi helposti

Järjestämme kairaustyömaallesi valmiiksi välivaraston kivinäytteille, josta saat ne kuljetettua tutkimusyksikköön mahdollisimman helposti. Vai haluaisitko kivinäytteet tiloihisi toimitettuna ja valmiiksi loggauspöydille nostettuina ja käsiteltyinä? Järjestyy! Palsatechin asiakkaana voit keskittyä tärkeimpään.

4. Kairauspaikka on valmisteltu hyvässä yhteistyössä maanomistajan kanssa

Puita kaadettaessa on ilmoitettava maanomistajalle puustovahingot ja maksettava niistä korvaus. Palsatech hoitaa puolestasi kaikki neuvottelut maanomistajan kanssa. Keräämme puustotiedot jo kaatovaiheessa ja laskemme vahingot täsmällisesti tietokoneohjelmalla. Toimitamme kairaustöiden tieltä kaadetut puut maanomistajille hänen haluamassaan muodossa – vaikkapa valmiina polttopuina kotiovelle asti kannettuna. Rakennat hyvän yhteiskuntasuhteen jo kairausvaiheessa.

5. Kairauspaikkasi jää siistiksi ja turvalliseksi töiden päätyttyä

Maastotyöpalveluun kuuluu aina maastoputkien katkaisu, määräysten mukaan noin 25 cm mittaiseksi, jolloin ne eivät aiheita vaaraa talvellakaan maastossa liikkuville. Meillä on laaja kokemus ja laadukkaat välineet maaputkien katkaisemiseen.

Ota yhteyttä Mika Alasuutariin puh. +358 40 514 4505 tai mika.alasuutari@palsatech.fi