palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Palsatech mukana lahjakkaan uimarin Ronny Brännkärrin menestystarinassa

Palsatechin ja huippulahjakkaan uimarin Ronny Brännkärrin, 19, sponsorointiyhteistyö on jatkunut jo usean vuoden ajan. Palsatech toimii Brännkärrin pääyhteistyökumppanina.

Yhteistyö sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun Palsatechin toimistolle asteli 16-vuotias määrätietoinen poika keppien kanssa. Tuolloin loukkaantumisesta kärsinyt Ronny oli ottanut Palsatechiin yhteyttä ja kertonut yrityksen toimitusjohtajalle Mika Alasuutarille, että oli valinnut hänen arvoihinsa sopivan sponsorin. 

Ronny saapui ensimmäiseen tapaamiseen kertomaan, kuinka hänen menestystarinaansa pystyttäisiin lähteä viemään eteenpäin, ja kuinka yhteistyötä voitaisiin rakentaa molempia hyödyttävällä tavalla. Ronnyn tapa lähestyä yritystä oli poikkeuksellinen, ja hän onnistui omalla asenteellaan ja olemuksellaan vakuuttamaan Palsatechin lähtemään mukaan yhteistyöhön.

Päätöksessä lähteä tukemaan nuoren urheilijan urakehitystä ei ollut kyse pelkästään urheilusta, vaan paljon muustakin. Brännkärrin arvot vastasivat vahvasti Palsatechin kanssa, ja ne näkyvät vahvasti kummankin osapuolen toiminnassa.  

 – Ollaan Palsatechillä aina oltu tukemassa nuoria ja heidän liikkumistaan. Aiemmin kohteena ovat olleet joukkueurheilu ja seuratoiminta, mutta Ronnyn tapauksessa mietimme, minkälaisten haasteiden kanssa nuoren yksilöurheilijan taustaryhmä eli perhe ja seura ovat joutuneet painimaan, kommentoi Palsatechin toimitusjohtaja Mika Alasuutari yhteistyötä Ronnyn kanssa.

Yhteistyön alusta saakka tavoitteena on ollut mahdollistaa Brännkärrin kehitys ja keskittyminen urheiluun. Alasuutari kertoo, miksi Ronnyä haluttiin auttaa pääsemään uralla eteenpäin.

– Yleensä yksilöurheilija jää sananmukaisesti yksin, myöskin esimerkiksi taloudellisen tuen osalta. Ronnyn tapauksessa halusimme panostaa yksilöön ja mahdollistaa urheilijalle täysipainoinen keskittyminen nimenomaan urheiluun.

Brännkärr iloitsee Palsatechin tarjoamaa tukea, joka auttaa harjoittelussa ja urheilijan elämässä.

– Palsatech mahdollistaa taloudellisesti hyvin paljon, ja koen, että takanani on tukija, johon voin luottaa. Palsatech on mahdollistanut leirityksiä ja kilpailuja, sekä antanut minulle rauhan keskittyä harjoitteluun ja kisaamiseen talouden ollessa kunnossa.

Nyt kolme vuotta myöhemmin lupaavan uimarin vauhti altaassa on huimaa ja hän rikkoo ennätyksiä, joihin yksikään muu ei ole pystynyt kymmeniin vuosiin.

Syyskuun lopussa Brännkärr lunasti ensimmäistä kertaa paikan miesten EM-kisoihin, kun 50 metrin selkäuinnin EM-kisaraja alittui ajalla 24,26. Lyhyen radan EM-uinnit kisataan Kazanissa marraskuun alussa.

Lokakuun 3. päivä Kemin Työväen Uimareita edustava Brännkärr rikkoi Oulussa 25 vuotta vanhan lyhyen radan Suomen ennätyksen 100 metrin selkäuinnissa. Uudeksi ennätysajaksi hän ui 52,32 ja näin paransi Jani Sievisen aikaisempaa ennätystä 52,56 vuodelta 1996.

Ronnyn tuntee onnistuneensa upeiden suoritustensa jälkeen ja kertoo niiden kasvattaneen luottoa omaan tekemiseen. Lisäksi nuoren lahjakkuuden tulevaisuuden tavoitteet ovat jo selvät.

– Kausi on lähtenyt käyntiin loistavasti ja isoja harppauksia on tehty heti alkukaudesta. Tänä syksynä tavoitteenani on EM-välierä ja tulevaisuudessa saavuttaa enemmän arvokisoja.

Syksyn aikana myös Palsatechillä ollaan seurattu mielenkiinnolla Brännkärrin kehitystä ja upeaa menestystä.

– Tuntuu tosi hyvältä, että työ jota ollaan tehty taustaryhmien kanssa kolmen vuoden aikana on alkanut kantamaan hedelmää.  Ronnyn kanssa toimiessa on ollut ihailtavaa huomata, miten monta eri tahoa tekee töitä huippu-urheilijan taustatukena. Yhteistyö Kemin Työväen Uimareiden ja urheilijan perheen kanssa on ollut erittäin positiivista. On etuoikeutettua, että ollaan päässyt työskentelemään näin huippulahjakkaan urheilijan kanssa. Tietysti toivotaan, että urheilijan ura kantaa mahdollisimman pitkälle, kiittelee Alasuutari.

Palsatech seuraa mielenkiinnolla Ronnyn matkaa ja onnittelee jo nyt tulleista upeista saavutuksista!

Kiinnostaako jatkossakin seurata Palsatechin ja Ronnyn yhteistä matkaa?

Ota seurantaan Palsatechin kaikki sosiaalisen median kanavat:

Facebook@Palsatech

Instagram@Palsatech

LinkedIn@Palsatech Oy & @Palsatech Global

Youtube@Palsatech

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *