palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Palsatechin liikuteltava tutkimustila kairasydännäytteiden loggaukseen ja sahaukseen

Palsatech on kehittänyt uudet ratkaisut helpottamaan kairasydänten loggausta ja sahausta väliaikaisissa projekteissa: liikuteltavat tutkimustilat näytteiden loggaukseen ja sahaukseen.

Liikuteltavat tutkimustilat ovat rahtikonttien sisälle rakennetut työskentelytilat projekteihin, joissa ei ole valmiina tiloja tai välineitä näytteiden käsittelyyn.

Tutkimustilat keventävät projektien kokonaiskustannuksia, kun investointeja työtiloihin ja niiden ylläpitoon ei tarvitse enää tehdä. Loggaukseen ja sahaukseen tarkoitetut tilat tehostavat työskentelyä kairausalueella, sillä näytteitä ei enää tarvitse heti lähettää muualle logattavaksi tai sahattavaksi.

Tilojen hyödyntäminen kairausalueilla on helppoa. Jos sähkövirtaa tai vettä ei ole saatavilla alueella, ratkaisunamme on työmaakeskukset ja vesitankit. Huomioithan, että patentoidut vedenkiertojärjestelmämme vähentävät merkittävästi näytteiden sahaukseen tarvittavan veden määrää sahauksessa.

Liikuteltavat tutkimustilat ovat rakenteeltaan tukevia ja ne kestävät vaativatkin olosuhteet sekä säännöllisen kuljetuksen. Eristetyt kontit ovat myös lämmitettyjä, joten ne soveltuvat kylmiin olosuhteisiin. Lämpimissä olosuhteissa pystytään kontti viilentämään avaamalla kontin päät ja lisäämällä ilmankiertoa tuulettimella.

Kontit ovat varusteltu vastaamaan kaivosteollisuuden tiukkoja HSE-vaatimuksia ja ne sisältävät ensiapupakkauksen, palosammuttimen, työkalukaapin ja muut varusteet, joita projekteissasi tarvitaan.

Palsatechin liikuteltavien tutkimustilojen parhaat ominaisuudet:

  • Mahdollistaa näytteiden loggauksen ja sahauksen jo kairauspaikalla
  • Pystytään siirtämään kuorma-autolla tai laivalla
  • Koko: 6,05 x 2,44 x 2,59 metriä (PxLxK)
  • Kontti on lämmitetty ja valaistu, sekä sisältää kaikki vaadittavat tarvikkeet
  • Räätälöity vastaamaan asiakkaan tarpeita
  • Ammattitaitoinen henkilöstömme avustaa tuotteen käytössä

Liikuteltava tutkimustila kairasydännäytteiden sahaukseen

Kairasydännäytteiden sahaukseen tarkoitettu liikuteltava tutkimustila sisältää huippulaadukkaat laitteet kairasydämien halkaisuun. Tila sisältää automatisoidun kivisahan, vedenkiertojärjestelmän, työkalukaapin ja muut tarvittavat välineet.

Tutkimustila sopii täydellisesti tilapäisiin projekteihin alueilla, joilla ei entuudestaan ole valmiita tiloja ja laitteita kairasydämien sahaukseen ja näytteiden valmisteluun. Tila mahdollistaa näytteiden halkaisun ja pakkauksen kairauspaikalla.

Liikuteltava tutkimustila nopeuttaa projektien toimintaa, sillä näytteitä ei enää tarvitse lähettää muualle sahattavaksi. Ylimääräisiä kuljetusvaiheita ei enää tarvita, minkä ansiosta projektien tehokkuus paranee.

Liikuteltava tutkimustila kairasydänten loggaukseen

Liikuteltava tutkimustila kairasydänten loggaukseen on kehitetty mahdollistamaan korkealaatuinen ja turvallinen näytteiden loggaus alueilla, joilla ei ennestään ole valmiita työtiloja ja -välineitä.

Tilat sisältävät Palsatechin korkealaatuiset loggauspöydät, valot ja tarvittavat työpöydät sekä -välineet. Lisäksi tutkimustiloihin voidaan lisätä kamerat, XRF-laite, magnetometri ja muut projektien toimintaan tarvittavat tuotteet.

Loggaus ja muu datan keruu kairausalueella tuottavat välittömiä tuloksia ja tehostavat geologisia toimintoja huomattavasti. Vähentynyt tarve näytteiden kuljetuksille nopeuttaa projektien etenemistä ja vähentää kuluja.

Jos haluat kuulla lisätietoja liikuteltavista tutkimustiloistamme, ota meihin yhteyttä!