palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Palsatechin modernit loggauspöydät – räätälöity vastaamaan yrityksesi tarpeita

Palsatechin kairasydännäytteiden tutkimiseen kehitetty rullapöytämallisto on ollut käytössä vuodesta 2016 saakka. Loggauspöytämme ovat kulkeneet läpi pitkän testaus- ja kehitysprosessin, jotta pystyisimme tarjoamaan parhaan mahdollisen välineen kairasydännäytteiden loggaukseen. Optimaalista käyttäjäkokemusta varten turvallisuus ja ergonomia ovat aina olleet tärkeimpiä huomionaiheita pöytiemme suunnittelussa ja valmistuksessa.

Valmistamamme loggauspöydät on aina räätälöity asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Selvitämme tarkasti, millaiset pöytämoduulit sopivat parhaiten asiakkaillemme ja heidän työtiloihinsa. Pöytävalikoimamme ei rajoitu vain yhteen vaihtoehtoon, vaan suunnittelemme jokaisen ratkaisun asiakaskohtaisesti.

Palsatechin loggauspöytien merkittävimmät edut:

  • Pöytämoduulien korkeus säädettävissä.
  • Pöytämallistoon integroitavissa nostoyksikkö, joka vähentää henkilövoimin tehtyjä nostoja.
  • Valaisinyksikkö integroituna pöytälinjastoon, jolloin valo on aina oikeassa kulmassa tutkittavaan näytteeseen nähden.
  • Kiinteät kuvauspaikat – laadukkaampia kuvia
  • Säästät tilaa
  • Erittäin kestävä rakenne
  • Kaikki tuotteemme on testattuja ja CE- hyväksyttyjä.
  • Laadukas mittatilaussuunnittelu

Modernit rullapöytämallimme tarjoavat selviä terveyshyötyjä pitkällä aikavälillä, kun verrataan perinteisiin loggauspöytävaihtoehtoihin. Pöytämme on suunniteltu tarkkaan jokaiselle työntekijälle, jotka viettävät päivänsä loggauspöydän ääressä. Pöydän korkeutta pystyy säätämään koska tahansa, mikä tekee työskentelystä entistä helpompaa kaiken pituisille työntekijöille.

Säädettävä korkeus sekä pöydän kulma tekevät työnteosta entistä miellyttävämpää ja helpompaa. Rullapöytiin integroitavissa olevat näytelaatikoiden nostin sekä kairasydännäytteiden hävittämiseen tarkoitettu yksikkö helpottavat työntekijöiden rasitusta vähentämällä henkilövoimin tehtäviä nostoja.

Pöytälinjastoon on lisäksi mahdollista integroida valaisinyksikkö. Pöytiin asennetaan niihin sopivat tehokkaat valot, jotka tuovat näytteiden loggaukseen ja valokuvaamiseen vakaan ja optimaalisen valaistuksen. Pöytien tarkkaan suunnitellut johtokourut pitävät huolen siitä, etteivät kaapelit loju ympäriinsä ja lattia pysyy puhtaana.

Kaltevat loggauspöydät

Loggauspöydät, joiden taso on kallellaan, ovat kaikista ergonomisin vaihtoehto kairasydännäytteiden loggaukseen. Pöydän taso on pääsääntöisesti asennettu 40 asteen kulmaan, mutta sitä voidaan säätää asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myös rullien pituutta voidaan säätää, standardipituus on 800 mm. Optimaalinen pöydän kulma-aste ja säädettävä korkeus tekevät työstä mielekästä ja loggauksesta aikaisempaa helpompaa.

Pöytämallistoihin on myös mahdollista liittää suuntauskouru, joka helpottaa ja nopeuttaa suunnattujen kairasydännäytteiden merkkaamista.

Sähköisesti säädettävät loggauspöydät

Sähköistetyt loggauspöydät ovat Palsatechin uusin loggauspöytämalli. Sähköisesti säädettävien loggauspöytien avulla loggaus on tehty vielä aiempaakin ergonomisemmaksi ja turvallisemmaksi.

Pöytien asennon säätämisestä on tehty entistä helpompaa ja nopeampaa. Näiden rullapöytien käyttökokemusta on parannettu sähköistämällä pöydän asennon säätäminen. Pöytien korkeutta ja kulmaa voidaan muuttaa portaattomasti ohjauspaneelista.

Välineet kairasydännäytteiden hävittämiseen ja näytelaatikoiden nostamiseen

Palsatech on vuosien saatossa kehittänyt useita innovaatioita, joilla loggauksesta tehdään aikaisempaa helpompaa vähentämällä fyysistä rasitusta. Kairasydännäytteistä koostuvien laatikoiden nostin sekä näytteiden hävittämiseen kehitetty yksikkö ovat tärkeitä innovaatioita, joiden avulla voidaan vähentää työntekijöiden henkilövoimin tehtäviä nostoja ja näin tehdä työstä huomattavan ergonomista ja turvallista.

Kairasydännäytteiden hävittämiseen kehitetty yksikkö pystytään liittämään pöytälinjastolle kohteissa, joissa suuri määrä loggattua kairasydäntä hävitetään datan keräämisen jälkeen (esimerkiksi tuotantokairaus). Tämä innovaatio tekee näytteiden hävittämisestä turvallista ja erittäin tehokasta.

Näytelaatikoiden nostin on ergonominen ja turvallinen vaihtoehto painavien laatikoiden nostamiseen. Laite vähentää työntekijöiden nostotyötä, mikä tekee siitä täydellisen välineen vähentämään fyysistä rasitusta. Nostoyksikkö myös parantaa työtehokkuutta, sillä se mahdollistaa yksittäisten henkilöiden käsitellä täysiä ja painavia kairasydännäytelaatikoita.

Jos haluat kuulla lisää tarjoamistamme loggauspöytävaihtoehdoista, ota yhteyttä: info@palsatech.fi

Katso alapuolelta esittelyvideot loggauspöydistämme!