palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Referenssitarina: Boliden Kevitsa, sähköiset loggauspöydät

Päivitimme asiakkaamme Boliden Kevitsan loggaustilat uusilla sähköisillä loggauspöydillä. Toteutimme loggaustilojen päivityksen avaimet käteen -periaatteella, ja hoidimme kaiken pöytien asentamiseen liittyvän. Projekti alkoi aikaisempien pöytien purkamisella sekä kierrätykseen laittamisella, ja se päättyi uusien loggauspöytien käyttöönottokoulutukseen. Pöytämoduuleja toimitettiin yhteensä 52,8 metriä.

Saimme asiakkaaltamme kehuja niin pöytien helppokäyttöisyydestä, korkeuden ja kallistuksen säädettävyydestä ja sen nopeudesta sekä integroiduista valoista. Myös asennustiimin ammattitaito ja palvelu saivat erityismaininnat.

”Pöydät otettiin heti käyttöön riskinarvioinnin jälkeen. Ensivaikutelma pöydistä on erittäin hyvä, ja kehitysprojekti on kokonaisuudessaan onnistunut. Laatikoiden pöydälle laitto on koettu vaivattomaksi ja yhtään nostoa käsin ei ole tarvittu tehdä, mikä olikin koko homman suola ja prioriteetti numero yksi. Parannettiin työturvallisuutta ja kehitettiin työtapoja erittäin paljon. Erityisesti pöydän helppokäyttöisyys on saanut kovasti kehuja. Korkeuden ja kallistuksen säädettävyys iso plussa”, Juha Vierelä, näytteenkäsittelyn esimies.

Toivotamme Bolidenin tiimille nautinnollisia loggaushetkiä!

Palsatechin sähköiset loggauspöydät

Sähköiset loggauspöydät ovat uusin pöytämallimme, joiden korkeutta ja kulmaa voidaan säätää helposti ohjauspainikkeilla! Pöydät takaavat aiempaa turvallisemman ja tehokkaamman näytteiden käsittelyn ja tutkimisen. Laitteistollamme voidaan välttää kokonaan laatikoiden nostaminen, ja ne luovat käyttäjälle optimaalisen ergonomian.

Lue lisää Palsatechin eri loggauspöytämalleista tästä linkistä!