palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Uratarinat: Olavi Heikura, geologisen osaston päällikkö

Olavi Heikura siirtyi keväällä 2023 Palsatech Oy:n geologisen osaston päälliköksi. Lue alapuolelta Olavin uratarina, kuinka hän eteni nykyiseen tehtäväänsä aloitettuaan työt yrityksessä vuonna 2018 projektigeologina:

”Aloitin Palsatechilla projektigeologina kesällä 2018 ja pääsin ensimmäistä kertaa loggaamaan kairasydännäytteitä PalsaCenterillämme Kemissä, mistä pidin kovasti. Minulle oli hyvin antoisaa päästä tutkimaan ja raportoimaan erilaisia kairasydän- ja moreeninäytteitä uusien asiakkuuksien ja projektien myötä. Pääsin myös työskentelemään asiakkaidemme omissa tiloissa tämän ollessa heille sopivampi ratkaisu, kuin lähettää näytteet käsiteltäväksi tähän työhön optimoidulle Centerillemme. Eikä maastotyöskentelykään jäänyt täysin vieraaksi, kun pääsin tekemään muun muassa kairausvalvontaa ja samalla moottorikelkkailemaan kauniilla keväthangilla.

Siirryin geologisen työn johtajaksi syksyllä 2021. Pääsin parantamaan ja optimoimaan työkäytäntöjämme ja sain paljon kokemusta projektien hallinnasta. Tähän liittyvä esimiestyö on antanut minulle aivan uudenlaista näkemystä tärkeiden geologiemme ja heidän tekemän laadukkaan työn merkityksestä. Yhteistyössä teknisen osastomme kanssa olemme onnistuneet läpiviemään laadukkaita loggausprojekteja, jotka ovat olleet työntekijöillemme mielekkäitä ja asiakkaillemme kustannustehokkaita. Pääsin mukaan myös tuotekehitykseen kehittämään uudenlaisia tapoja analysoida ja tutkia näytteitä sekä tekemään turvallisuuteen liittyviä parannuksia riskienarvioinnin ja työohjeiden päivittämisen myötä.

Keväällä 2023 siirryin Palsatechin geologisen osaston päälliköksi ja tehtävä on antanut minulle oikeasti mahdollisuuden vaikuttaa tekemäämme työhön. Minulle on tärkeää olla tarjoamassa asiakkaillemme heidän ansaitsemaansa palvelua ja näin olla mahdollistamassa monenlaisia kiinnostavia projekteja henkilöstöllemme. Lisäksi uusiin teknologioihin perustuvat (esim. tekoäly/koneoppiminen) näytteiden tutkimustavat ovat mielenkiintoinen konsepti, joiden mahdollistamisessa on ilo olla mukana. Vaikka kaipaan toisinaan loggauspöydän ääreen, voin luottaa siihen, että meillä on asiantunteva joukko geologeja keräämässä arvokasta dataa asiakkaille heidän näytteistään.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *