palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Uratarinat: Riku Aho – Ohjaamassa Palsatechin kasvua ulkomaille

Riku Aho työskentelee Palsatech Oy:n tytäryhtiön, Palsatech Global Oy:n, toimitusjohtajana. Alun perin Ahon työt Palsatechillä alkoivat vuonna 2016 projektigeologina, ja hänen työuransa yrityksessä on pitänyt sisällään useita erilaisia ja monipuolisia tehtäviä.

Ahon työt Palsatechillä käynnistyivät geologina työskennellen useissa eri kaivostoiminnan ja malminetsinnän projekteissa, painottuen CU-Ni-PGE malminetsintään ja maaperägeokemiaan. Vuonna 2017 hän alkoi osallistua Palsatechin markkinatutkimusprojekteihin, ja ryhtyi suunnittelemaan ja selvittämään yrityksen mahdollista laajentumista Suomen ulkopuolelle. Samanaikaisesti hän työskenteli projektisuunnittelijana ja -johtajana geokemiallisissa näytteenottoprojekteissa, osallistuen myös henkilöstöhallintoon ja asiakashankintaan.

Vuodesta 2020 Aho on keskittynyt työskentelemään Palsatechin kansainvälisten tehtävien parissa. Nykyisenä työtehtävänä on laajentaa yrityksen liiketoimintaa uusille markkina-alueille, Suomen ulkopuolelle. Kansainvälisen liiketoiminnan parissa työskentely on jo alkanut tuottamaan tulosta ja yritys toimii aktiivisesti useassa eri maassa.

Ahon vastuu yrityksessä on kasvanut nopeasti, mutta tasaiseen tahtiin. Hän kokee, että tasaisesti noussut vastuu on kehittänyt sopivat valmiudet työskennellä nykyisessä roolissa.

“On ollut aivan mahtavaa, että minulla on ollut mahdollisuus tasaiseen tahtiin kasvattaa vastuutani Palsatechillä, ja että olen päässyt osallistumaan niin erilaisiin projekteihin. Nämä yhdessä ovat antaneet minulle valmiudet työskennellä nykyisessä roolissani.”

Työskentely Palsatechillä

Aho nauttii työskentelystä Palsatechillä ja iloitsee, että on päässyt työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja on saanut arvokasta työkokemusta.

”Palsatech on tarjonnut minulle työn, jota en olisi osannut kuvitella tekeväni tässä vaiheessa elämääni. Työ on tuonut minulle loistavat sosiaaliset verkostot sekä erittäin monipuolisen ja arvokkaan työkokemuksen erilaisista tehtävistä.”

Vapaa-ajalla ulkoilusta ja ruoanlaitosta nauttivan Ahon työura geologina alkoi raskasmineraalinäytteenoton parissa Norjassa vuonna 2011, silloin haussa olivat Pohjois-Norjan kultaesiintymät. Siitä lähtien hän on työskennellyt hyvin vaihtelevissa tehtävissä geologian alalla.

Aho pitää Palsatechin työkulttuurista ja -ilmapiiristä. Vaikka vastuu on kasvanut, nauttii hän työn tarjoamasta vapaudesta ja joustavuudesta.

”Aikaisempiin työpaikkoihini verrattuna, työskentely Palsatechillä on ollut vapaampaa, joustavampaa ja luotettavampaa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *