palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Palvelut

Kattavat palvelut malminetsinnän ja kaivostoiminnan tarpeisiin!

Palsatech tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan valikoiman palveluita malminetsinnän ja kaivostoiminnan tarpeisiin. Kattava palvelukokonaisuus on kehitetty vastaamaan asiakkaiden vaativiakin vaatimuksia. Räätälöimme aina palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakaslähtöinen toiminta ja kattava tarjonta takaavat, että pystymme kattamaan projektienne eri osa-alueet.

Palsatechillä on kaksi malminetsintä- ja kaivospalvelukeskusta eli PalsaCenteriä, joista toinen sijaitsee Kemissä ja toinen Sodankylässä.

Palsatechin palvelut sisältävät:

Palveluidemme avulla teidän ei tarvitse enää investoida varastoihin, laitteisiin, henkilökuntaan taikka tuhlata paljoa aikaa etsintäprojektin pyörittämiseen. Palvelumme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden säästää rahaa projektin kehittämiseen. Meiltä asiakas saa osaamisen, menetelmät, tilat ja laitteet palveluna samasta paikkaa.

Kehitämme jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka ovat syntyneet erilaisten ongelmien ratkaisemiseen. Monet ratkaisuistamme ovatkin syntyneet asiakkaillemme ilmenneiden ongelmien kautta.

_CA_3364
IMG_1971
DSC00390
140617_palsa-6729
Loggaustilat 2022 (9)
_CA_3545
Drill core cutting
_CA_3674
PlayPause
previous arrow
next arrow