"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause
Slider

Palsatech Oy tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan palvelupaketin malminetsinnän, kaivostoiminnan sekä infrarakentamisen tarpeisiin.

”Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja”

Olemme uudistaneet malminetsinnän ja kaivoistoiminnan perinteistä toimintatapaa tuomalla markkinoille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin, jota kehitetään vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

Yrityksemme laajan palveluvalikoiman avulla kevennetään asiakkaan alkuvaiheen investointeja ja työtä. Meiltä asiakas saa osaamisen, menetelmät, tilat ja laitteet palveluna samasta paikkaa.

” Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän ”

Kehitämme ja ideoimme uusia innovaatioita, joiden ajatus on lähtenyt erilaisten ongelmien ratkaisemisesta. Viimeisimpänä olemme tuoneet markkinoille turvallisuutta ja ergonomiaa parantavan rullapöytämalliston kairanäytteiden tutkimista varten. Päydällä ja siihen asennettevalla nostimella pyritään parantamaan työturvallisuutta ja ergonomiaa.

” Laadusta tinkimättä. Ympäristö kunnioittaen ”

Yrityksemme arvoihin kuuluu tuottaa laadukasta palvelua asiakaslähtöisesti, turvallisesti ja ympäristöä kunnoittaen. Olemme erikoistuneet tutkimusalueisiin, jotka sijaitsevat herkillä suojelusalueilla ja haluamme varmistaa, että luonto ja luonnon monimuotoisuus huomioidaan myös työskentelyvaiheessa.