palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Tietoa meistä

Palsatech Oy, perustettu vuonna 2013, tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan palvelupaketin malminetsinnän, kaivostoiminnan sekä infrarakentamisen tarpeisiin. Palsatech perusti vuonna 2020 tytäryhtiö Palsatech Global Oy:n laajentaakseen yrityksen kansainvälistä liiketoimintaa.

”Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja”

Olemme uudistaneet malminetsinnän ja kaivoistoiminnan perinteistä toimintatapaa tuomalla markkinoille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin, jota kehitetään vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Palveluidemme avulla teidän ei tarvitse enää investoida varastoihin, laitteisiin, henkilökuntaan taikka tuhlata paljoa aikaa etsintäprojektin pyörittämiseen. Palvelumme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden säästää rahaa projektin kehittämiseen.

Yrityksemme laajan palveluvalikoiman avulla kevennetään asiakkaan alkuvaiheen investointeja ja työtä. Meiltä asiakas saa osaamisen, menetelmät, tilat ja laitteet palveluna samasta paikkaa. Räätälöimme aina palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Lue lisää tarjoamistamme palveluista!

”Kaikki mitä tarvitset, ja vähän enemmän”

Kehitämme ja ideoimme uusia innovaatioita, joiden ajatus on lähtenyt erilaisten ongelmien ratkaisemisesta. Kuuntelemme asiakkaitamme: monet ratkaisumme ovat syntyneet vastauksina asiakkaillemme ilmenneisiin ongelmiin. Viimeisimpänä olemme tuoneet markkinoille turvallisuutta ja ergonomiaa parantavan rullapöytämalliston kairanäytteiden tutkimista varten. Pöydällä ja siihen asennettavalla nostimella pyritään parantamaan työturvallisuutta ja ergonomiaa.

”Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen”

Yrityksemme arvoihin kuuluu tuottaa laadukasta palvelua asiakaslähtöisesti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Olemme erikoistuneet tutkimusalueisiin, jotka sijaitsevat herkillä suojelusalueilla ja haluamme varmistaa, että luonto ja luonnon monimuotoisuus huomioidaan myös työskentelyvaiheessa.