palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Töihin Palsatechille?

Kiinnostaako työskentely Palsatechillä? Palsatech on vuonna 2013 perustettu malminetsintä- ja kaivosalojen palveluyritys. Päätoimipisteemme sijaitsee Kemissä ja marraskuussa 2022 avasimme toisen malminetsintä ja kaivospalvelukeskuksen Sodankylään. Työllistämme tällä hetkellä noin 80 henkeä ja haemme joukkoomme jatkuvasti lisää osaajia.

Olemme kasvava ja innovatiivinen yritys, joka pitää työntekijöiden viihtyvyydestä huolen! Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa ja panostamme työhyvinvointiin. Olemme joustava työnantaja, meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut!

Olemme kiinnostuneita aina, kun on hyviä osaajia liikkeellä! Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit.

Avoimet työpaikat, päivitetty 20.3.2024


Avoin työhakemus

Eikö juuri nyt ollut avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa ja uskot, että voisit sopia työskentelemään meillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja hyvistä osaajista! Jätä meille avoin työhakemus osoitteeseen info@palsatech.fi.

Uratarinat

Olavi Heikura

Geologia- ja näytteenkäsittelyjohtaja

Aloitin Palsatechilla projektigeologina kesällä 2018 ja pääsin ensimmäistä kertaa loggaamaan kairasydännäytteitä PalsaCenterillämme Kemissä, mistä pidin kovasti. Minulle oli hyvin antoisaa päästä tutkimaan ja raportoimaan erilaisia kairasydän- ja moreeninäytteitä uusien asiakkuuksien ja projektien myötä. Pääsin myös työskentelemään asiakkaidemme omissa tiloissa tämän ollessa heille sopivampi ratkaisu, kuin lähettää näytteet käsiteltäväksi tähän työhön optimoidulle Centerillemme. Eikä maastotyöskentelykään jäänyt täysin vieraaksi, kun pääsin tekemään muun muassa kairausvalvontaa ja samalla moottorikelkkailemaan kauniilla keväthangilla.

Siirryin geologisen työn johtajaksi syksyllä 2021. Pääsin parantamaan ja optimoimaan työkäytäntöjämme ja sain paljon kokemusta projektien hallinnasta. Tähän liittyvä esimiestyö on antanut minulle aivan uudenlaista näkemystä tärkeiden geologiemme ja heidän tekemän laadukkaan työn merkityksestä. Yhteistyössä teknisen osastomme kanssa olemme onnistuneet läpiviemään laadukkaita loggausprojekteja, jotka ovat olleet työntekijöillemme mielekkäitä ja asiakkaillemme kustannustehokkaita. Pääsin mukaan myös tuotekehitykseen
kehittämään uudenlaisia tapoja analysoida ja tutkia näytteitä sekä tekemään turvallisuuteen liittyviä parannuksia riskienarvioinnin ja työohjeiden päivittämisen myötä.

Keväällä 2023 siirryin Palsatechin geologisen osaston päälliköksi ja tehtävä on antanut minulle oikeasti mahdollisuuden vaikuttaa tekemäämme työhön. Minulle on tärkeää olla tarjoamassa asiakkaillemme heidän ansaitsemaansa palvelua ja näin olla mahdollistamassa monenlaisia kiinnostavia projekteja henkilöstöllemme. Lisäksi uusiin teknologioihin perustuvat (esim. tekoäly/koneoppiminen) näytteiden tutkimustavat ovat mielenkiintoinen konsepti, joiden mahdollistamisessa on ilo olla mukana. Vaikka kaipaan toisinaan loggauspöydän ääreen, voin luottaa siihen, että meillä on asiantunteva joukko geologeja keräämässä arvokasta dataa asiakkaille heidän näytteistään.

Iisko Hietanen

Geoteknikko

Olen opiskellut kaivosalan perustutkinnon. Aloitin Palsatechillä työharjoittelun 2016 syksyllä. Harjoittelun aikana sain töitä. Kävin armeijassa välillä ja sen jälkeen palasin takaisin Palsatech:lle.

Työnkuvani on monipuolinen ja pidän erityisesti siitä, että osallistun myös kenttäprojekteihin.