palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Töihin Palsatechille?

Kiinnostaako työskentely Palsatechillä? Palsatech on vuonna 2013 perustettu malminetsintä- ja kaivosalojen palveluyritys. Päätoimipisteemme sijaitsee Kemissä ja marraskuussa 2022 avasimme toisen malminetsintä ja kaivospalvelukeskuksen Sodankylään. Työllistämme tällä hetkellä noin 80 henkeä ja haemme joukkoomme jatkuvasti lisää osaajia.

Olemme kasvava ja innovatiivinen yritys, joka pitää työntekijöiden viihtyvyydestä huolen! Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa ja panostamme työhyvinvointiin. Olemme joustava työnantaja, meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut!

Olemme kiinnostuneita aina, kun on hyviä osaajia liikkeellä! Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit.

Avoimet työpaikat, päivitetty 22.3.2023

Määräaikainen toimistoassistentti

Haemme toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Kemin toimipisteeseen. Työsuhteen kesto noin 3 kk touko-heinäkuu välisenä aikana, mutta työsuhteen alku- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia mahdollisuuksien mukaan. Työaika on 37,5h viikossa, 7,5h/päivä, arkipäivinä.

Työtehtävät sisältävät mm. osto-, matka- ja kululaskujen käsittelyä, sekä muita juoksevia toimistotehtäviä. Tehtävään vaaditaan hyvät atk-taidot ja alan koulutus katsotaan eduksi. Sopii myös esimerkiksi merkonomi- tai tradenomiopiskelijalle. Tehtävässä vaaditaan reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä kykyä työskennellä kiireenkin keskellä. Myös ajokortti vaaditaan.

Palkkaus: alkaen 2300€/kk, riippuen kokemuksesta ja pätevyydestä.

Hakemukset 14.4.2023 mennessä osoitteeseen: johanna.alasuutari@palsatech.fi

Puhtaanapidon kesätyöntekijä

Haemme kesätyöntekjää puhtaanapitotehtäviin! Työpaikka sijaitsee toimitiloissamme Kemin Ajoksessa. Työnkuvaan kuuluu tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen puuhtaanapito ja mahdolliset kevyet kunnossapitotehtävät vakituisen puhtaanapitotyöntekijämme kanssa, sekä itsenäisesti tämän kesäloman aikana. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja työsuhteen alussa suoritetaan Työturvallisuuskorttikoulutus, ellei hakijalla sitä jo ole.

Työaika 37,5h / viikossa, 7,5h / päivässä, työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6-20 väliselle ajalle. Työn kesto n. 3 kuukautta kesä-elokuussa, mutta aloitus- ja lopetusajankohdista voidaan sopia hakijan mahdollisuuksien mukaan. Kokemusta puhtaanapitotöistä ei tarvitse olla, vaan hyvä asenne työtä ja työkavereita kohtaan on tärkein. Palkkaus malmikaivosten työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: anna-kaisa.isojarvi@palsatech.fi

Geologi

Hei geologi, tule meille töihin! Haemme geologia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Vaatimuksena halukkuus ja kyvykkyys työskennellä maanalaisessa kaivoksessa sekä tehdä vuorotöitä. Yrityksen pääasiallinen työntekemispaikka on Kemi, ja projektit voivat sijaita myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Suomen kielen taito ja B-ajokortti ovat välttämättömiä, ja kokemus kaivosgeologin työstä sekä kairasydänloggauksesta katsotaan eduksi. Kaikkiin työtehtäviin koulutetaan. Ylempi korkeakoulututkinto geologian alalta vaaditaan, mutta myös lähellä valmistumista olevien hakemuksia otetaan vastaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laajasti eri malminetsintä- ja kaivosprojekteissa. Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan ja eri projekteissa asiaankuuluvat lisät ja matkustuskustannukset korvataan. Työsuhde alkaa aikaisintaan huhtikuun alussa ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset, CV:t ja lisätietojen kyselyt voit lähettää osoitteisiin olavi.heikura@palsatech.fi ja piia.talma@palsatech.fi

Avoin työhakemus

Eikö juuri nyt ollut avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa ja uskot, että voisit sopia työskentelemään meillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja hyvistä osaajista! Jätä meille avoin työhakemus osoitteeseen info@palsatech.fi.

Uratarinat

Iisko Hietanen

Geoteknikko

Olen opiskellut kaivosalan perustutkinnon. Aloitin Palsatechillä työharjoittelun 2016 syksyllä. Harjoittelun aikana sain töitä. Kävin armeijassa välillä ja sen jälkeen palasin takaisin Palsatech:lle.

Työnkuvani on monipuolinen ja pidän erityisesti siitä, että osallistun myös kenttäprojekteihin.