palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Töihin Palsatechille?

Kiinnostaako työskentely Palsatechillä? Palsatech Oy on vuonna 2013 perustettu malminetsintä- ja kaivosalojen palveluyritys. Päätoimipisteemme sijaitsee Kemissä ja marraskuussa 2022 olemme avaamassa toisen palvelukeskuksen Sodankylään. Työllistämme tällä hetkellä noin 65 henkeä ja haemme joukkoomme jatkuvasti lisää osaajia.

Olemme kasvava ja innovatiivinen yritys, joka pitää työntekijöiden viihtyvyydestä huolen! Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa ja panostamme työhyvinvointiin. Olemme joustava työnantaja, meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut!

Olemme kiinnostuneita aina, kun on hyviä osaajia liikkeellä! Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit.

Avoimet työpaikat, päivitetty 12.9.2022

Palkanlaskennan asiantuntija

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen osaamista palkanlaskennan tehtäviin toimipisteeseemme Kemiin. Ensisijainen tarve on palkanlaskennassa, jossa pääset rakentamaan kasvuyhtiöllemme omaa palkanlaskentajärjestelmää, sekä hallinnoimaan myös muita toiminnassamme käytössä olevia sähköisiä järjestelmiä. 

Tuleva työsi on varmuudella vaihtelevaa ja toivommekin sinulta vahvan palkanlaskennan kokemuksen lisäksi joustavuutta muutoksen ja kasvun edessä. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää ATK-osaamista ja kokemusta palkkoihin liittyvästä lainsäädännöstä sekä työehtosopimusten monipuolisesta tulkinnasta. Odotamme lisäksi erinomaista organisointi- ja ajanhallintakykyä, sekä systemaattista toimintatapaa. Eduksi katsomme osaamista ja kokemusta kirjanpitotehtävistä.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti meille tehtävään, jossa pääset kantamaan vastuuta, näkemään työsi tulokset sekä kehittymään työskentelemällä vaihtelevien, monipuolisten ja välillä haastavienkin työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Hakemukset, ansioluettelot ja palkkatoivomukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen: info@palsatech.fi. Lisätietoja: arkisin: ma-pe 9-11:00, Johanna Alasuutari, hallintojohtaja, p. 0407078831

Geologeja ja geoteknikoita

Haemme geologeja ja tuotantotyöntekijöitä Kemin ja Sodankylän toimipisteisiimme.

Geologeilta toivomme ylempää korkeakoulututkintoa, mutta myös lähellä valmistumista olevien hakemukset huomioidaan. Työtehtäviä ovat mm. kairasydänloggaus, kaivosgeologin työt, projektinhallinta sekä erilaiset luvitus- ja raportointityöt. 

Tuotantotyöntekijän eli geoteknikon töitä tehdään sekä halli- että maasto-olosuhteissa. Työtehtäviä ovat mm. kairasydänten käsittely, logistiikka sekä erilaiset näytteenotot ja mittaukset. Aikaisempi kokemus tai esimerkiksi kaivosalan koulutus katsotaan eduksi, mutta kaikkiin työtehtäviin koulutetaan.

Keskimääräinen viikkotyöaika molemmissa rooleissa on 37,5h ja palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan. Työhönottopaikka sijaitsee Kemissä ja työt aloitetaan siellä, mutta myöhemmin työmaat voivat sijaita muualla Suomessa tai projektiluontoisesti ulkomailla. Tarjoamme halukkaille vaihtelevia työtehtäviä ja projekteja. Etsimme sekä vakituisia että määräaikaisia työntekijöitä, työsuhteen kesto ja aloitusajankohta sovittavissa. Hakemukset tai yhteydenottopyynnöt voi lähettää osoitteeseen: info@palsatech.fi

Avoin työhakemus

Eikö juuri nyt ollut avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa ja uskot, että voisit sopia työskentelemään meillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja hyvistä osaajista! Jätä meille avoin työhakemus osoitteeseen info@palsatech.fi.

Uratarinat

Iisko Hietanen

Geoteknikko

Olen opiskellut kaivosalan perustutkinnon. Aloitin Palsatechillä työharjoittelun 2016 syksyllä. Harjoittelun aikana sain töitä. Kävin armeijassa välillä ja sen jälkeen palasin takaisin Palsatech:lle.

Työnkuvani on monipuolinen ja pidän erityisesti siitä, että osallistun myös kenttäprojekteihin.

Maiju Määttä

Projektipäällikkö / kaivosgeologi

Valmistuin Turun yliopistosta keväällä 2017. Opiskelukaverin kautta kuulin, että kaivosgeologille olisi tarvetta Kemissä. Aika pian töiden alettua sain vastaavan työnjohtajan roolin ja nyt  toimin geologiemme esimiehenä.

Palsatech on joustava työnantaja ja antaa mahdollisuuksia oman työnkuvan määrittämiseen.