palsatech-headerkuva
"Laadusta tinkimättä. Ympäristöä kunnioittaen"
_CA_3563
"Kullanarvoinen tieto. Ilman kalliita investointeja"
_CA_3524
"Kaikki mitä tarvitset. Ja vähän enemmän"
DSC08369
"Vähemmän investointeja. Enemmän tuloksia"
PlayPause

Töihin Palsatechille?

Kiinnostaako työskentely Palsatechillä? Olemme kasvava ja innovatiivinen yritys, joka pitää työntekijöiden viihtyvyydestä huolen!

Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa ja panostamme työhyvinvointiin. Olemme joustava työnantaja, meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut!

Olemme kiinnostuneita aina, kun on hyviä osaajia liikkeellä! Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit.

Avoimet työpaikat, päivitetty 8.10.2021

Siivooja

Haemme nyt vahvistusta puhtaanapitotiimiimme!

Palsatech hakee siivooja huolehtimaan Kemin toimipisteemme siisteydestä.

Hakijalta ei vaadita alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta ne katsotaan eduksi. Työhön perehdytetään kattavasti. Työssä menestymisessä tärkeintä on oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja reipas työote.

Työ on kokoaikainen ja sijoittuu pääsääntöisesti Kemin Ajoksessa sijaitsevalle toimipisteellemme.

Aloitamme haastattelut saman tien ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi nopeasti.

Hakemukset ja tiedustelut voit lähettää Anna-Kaisa Isojärvelle sähköpostilla osoitteeseen anna-kaisa.isojarvi@palsatech.fi.

Avoin työhakemus

Eikö juuri nyt ollut avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa ja uskot, että voisit sopia työskentelemään meillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja hyvistä osaajista! Jätä meille avoin työhakemus osoitteeseen info@palsatech.fi.

Uratarinat

Iisko Hietanen

Geoteknikko

Olen opiskellut kaivosalan perustutkinnon. Aloitin Palsatechillä työharjoittelun 2016 syksyllä. Harjoittelun aikana sain töitä. Kävin armeijassa välillä ja sen jälkeen palasin takaisin Palsatech:lle.

Työnkuvani on monipuolinen ja pidän erityisesti siitä, että osallistun myös kenttäprojekteihin.

Maiju Määttä

Projektipäällikkö / kaivosgeologi

Valmistuin Turun yliopistosta keväällä 2017. Opiskelukaverin kautta kuulin, että kaivosgeologille olisi tarvetta Kemissä. Aika pian töiden alettua sain vastaavan työnjohtajan roolin ja nyt  toimin geologiemme esimiehenä.

Palsatech on joustava työnantaja ja antaa mahdollisuuksia oman työnkuvan määrittämiseen.